Αγίου Γεωργίου 2 | Χαϊδάρι

Εμφυτεύματα

Τα οδοντικά εμφυτεύματα ενδείκνυνται σε ασθενείς που έχουν χάσει ένα ή περισσότερα δόντια λόγο περιοδοντικής νόσου, τραυματισμού ή λόγο κάποιας άλλης αιτίας.

Εμφυτευματολόγοι είναι οι οδοντίατροι που ασχολούνται με την τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων παρέχοντας στους ασθενείς τους μια μοντέρνα και αποτελεσματική μέθοδο για την αντικατάσταση των δοντιών που έχουν χάσει. Ο εμφυτευματολόγος μπορεί να είναι περιοδοντολόγος, γναθοχειρουργός, προσθετολόγος ή και γενικός οδοντίατρος. Συνήθως συνεργάζεται και με οδοντιάτρους άλλων ειδικοτήτων για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Οδοντικό εμφύτευμα είναι μία τεχνητή ρίζα δοντιού, η οποία τοποθετείται μέσα στο οστό της γνάθου και με τη οποία θα αντικατασταθούν ένα ή περισσότερα δόντια. Είναι φτιαγμένη από τιτάνιο. Τα οδοντικά εμφυτεύματα ενδείκνυνται σε ασθενείς που έχουν χάσει ένα ή περισσότερα δόντια λόγο περιοδοντικής νόσου, τραυματισμού ή λόγο κάποιας άλλης αιτίας.

  • Τοποθέτηση εμφυτεύματος μονής ή διπλής φάσης
  • Άμεση τοποθέτηση εμφυτεύματος

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Επιλέξτε το Ιατρείο που σας εξυπηρετεί, την ημέρα και την ώρα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε και να κλείσουμε το ραντεβού μας το συντομότερο δυνατόν.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

!
!
!
!
ΑΚΥΡΩΣΗ
Style switcher

Choose color style