Αγίου Γεωργίου 2 | Χαϊδάρι

Καθαρισμός Δοντιών

Ίσως και η πιο σημαντική σας επίσκεψη στον οδοντίατρο. Οι τακτικές επισκέψεις για καθαρισμό και chek-up προλαμβάνουν τις περισσότερες (αν όχι όλες) τις οδοντικές παθήσεις.

Καθαρισμός Δοντιών - Θεραπεία Ουλίτιδας - Θεραπεία περιοδοντίτιδας

Καθαρισμός ή αλλιώς αποτρύγωση είναι η μηχανική απομάκρυνση της οδοντικής μικροβιακής πλάκας και των ενασβεστιωμένων εναποθέσεων δηλαδή της τρυγίας/πέτρας με μέσα όπως σύστημα υπερήχων και ειδικά εργαλεία απόξεσης. Διαχωρίζεται σε υπερουλικός και υποουλικός αναλόγως την επέκταση των εναποθέσεων και των κλινικων σημείων.

Προηγείται η λήψη ιατρικού και οδοντιατρικού ιστορικού, η κλινική εξεταση και δημιουργία οδοντογράμματος και η διάγνωση τυχόν άλλων οδοντιατρικών προβλημάτων.

Ολοκληρώνεται πάντα με στίλβωση με χρήση σοδοβολής και βούρτσας με παστά στίλβωσης. μετά την ολοκλήρωση της κλινικής διαδικασίας ακολουθεί εκμάθηση κανόνων στοματικής υγιεινής με επίδειξη βουρτσίσματος και μεσοδόντιου καθαρισμού με οδοντικό νήμα η μεσοδόντια βουρτσάκια.

Σε περίπτωση εντοπισμού σημείων και συμπτωμάτων όπως αιμορραγία μετά την ψηλάφηση, οίδημα των ούλων, κακοσμία, πόνος ή ευαισθησία στο βούρτσισμα ή ακόμα και κινητικότητες δοντιών τότε είναι πολύ πιθανή η διάγνωση μιας ουλίτιδας ή και περιοδοντίτιδας. Σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούνται όλα τα μέσα της σύγχρονης Οδοντιατρικής τόσο για τη θεραπεία όσο και για την πρόληψη της περιοδοντικής υγείας και την εξασφάλιση λαμπερού χαμόγελου.

Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των συνεδριών και την ποικιλία των μέσων που απαιτούνται για την επίτευξη άρτιας στοματικής υγείας.

Δίνουμε πάντα προτεραιότητα στην ικανοποίηση του ασθενή με ευθύνη αλλά και με κατανόηση στις δυσκολίες της σύγχρονης καθημερινότητας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Επιλέξτε το Ιατρείο που σας εξυπηρετεί, την ημέρα και την ώρα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε και να κλείσουμε το ραντεβού μας το συντομότερο δυνατόν.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

!
!
!
!
ΑΚΥΡΩΣΗ
Style switcher

Choose color style