Αγίου Γεωργίου 2 | Χαϊδάρι

Λεύκανση Δοντιών

Αποκτήστε το χαμόγελο που σας αξίζει! Χαρίστε χαμόγελα άφοβα!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Λεύκανση είναι η διαδικασία βελτίωσης της απόχρωσης των δοντιών και απαλλαγής από χρωστικές που δεν απομακρύνονται με πιο συμβατικές μεθόδους. Ως λευκαντικοί παράγοντες χρησιμοποιούνται ουσίες σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις όπως υπεροξείδιο του υδρογόνου και υπεροξείδιο του καρβαμιδίου που προκαλούν οξείδωση μέσω της οποίας απομακρύνονται οι ανεπιθύμητες χρώσεις των δοντιών.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ

Αφορά την τοποθέτηση του λευκαντικού παράγοντα/ τζελ στα δόντια μετά από λεπτομερή απομόνωση των μαλακών ιστών και εξασφάλιση στεγνού πεδίου με ισχυρή αναρρόφηση. Η διαδικασία ενεργοποιείται και επιταχύνεται με χρήση LED πολυμερισμού και ολοκληρώνεται με τη απομάκρυνση του τζελ με καταιονισμό άφθονου νερού και αέρα. Η διαδικασία συνήθως χρειάζεται να επαναληφθεί 3 φορές σε διάρκεια ενός 20λεπτου.

ΛΕΥΚΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Γίνεται μετά από κατασκευή ειδικών εξατομικευμένων ναρθήκων νυκτός οπού τοποθετείται ο λευκαντικός παράγοντας για 1-2 εβδομάδες και πάντα υπό την καθοδήγηση και παρακολούθηση του θεράποντος. Αυτή μπορεί και να χρησιμεύσει σαν τεχνική διατήρησης του αποτελέσματος της λεύκανσης στο ιατρείο.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Επιλέξτε το Ιατρείο που σας εξυπηρετεί, την ημέρα και την ώρα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε και να κλείσουμε το ραντεβού μας το συντομότερο δυνατόν.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

!
!
!
!
ΑΚΥΡΩΣΗ
Style switcher

Choose color style