Αγίου Γεωργίου 2 | Χαϊδάρι

Ορθοδοντική

Οι πιο σύγχρονες τεχνικές και μεθόδοι ορθοδοντικής σε συνδυασμό με τα χρόνια εμπειρίας και αντιμετώπισης διαφορετικών περιστατικών εγγυόνται το πιο σίγουρο αποτέλεσμα που κρατά σε βάθος χρόνου.

Είναι ειδικότητα της οδοντιατρικής επιστήμης που μελετά την αύξηση την αρμονική διάπλαση και την λειτουργία του όδοντο-γναθικού-προσωπικού συστήματος την πρόληψη και θεραπεία των ανωμαλιών αυτών. Ανωμαλίες που προκαλούνται από στραβά, συνωστισμένα ή προέχοντα δόντια ή από γνάθους που δεν ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους.

Τα στραβά, συνωστισμένα δόντια είναι δύσκολο να καθαριστούν σωστά με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος τερηδόνας. Δόντια και γνάθοι που δεν ταιριάζουν αρμονικά μεταξύ τους δεν επιτρέπουν στο άτομο να έχει σωστή σύγκλειση με αποτέλεσμα τα δόντια και το οστό που τα συγκρατεί να εμφανίσουν βλάβες. Αργά ή γρήγορα αυτό μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια των δοντιών αυτών.

Χάρη στις τεχνολογικές εξελίξεις της ορθοδοντικής τα τελευταία χρόνια, οποιαδήποτε ηλικία είναι πλέον κατάλληλη για ορθοδοντική. Η πιο κατάλληλη ηλικία για την πρώτη επίσκεψη στον ορθοδοντικό είναι η ηλικία των 6-7 ετών. Ο ορθοδοντικός θα κρίνει αν η θεραπεία είναι καλύτερο να ξεκινήσει αμέσως ή να αναβληθεί για αργότερα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ

Επιλέξτε το Ιατρείο που σας εξυπηρετεί, την ημέρα και την ώρα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε και να κλείσουμε το ραντεβού μας το συντομότερο δυνατόν.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

!
!
!
!
ΑΚΥΡΩΣΗ
Style switcher

Choose color style